Cégcsoportunkról

A Trimedio Invest Zrt. 2010-ben alakult, holding cégként. Menedzsmentje és tulajdonosi köre elsősorban a hazai vállalkozások világában már jelentős tapasztalatot szerzett magánszemélyekből és cégekből áll. A jelenleg 100 000 000 Ft alaptőkéjű Zrt. befektetőként már több, egymástól függetlenül működő médiavállalkozásban szerzett jelentős tulajdonrészt. Leányvállalatainknak köszönhetően a gazdasági élet több szegmensében jelen vagyunk, így egymást erősítve tevékenykedhetünk.

Print és Online média

Havi megjelenésű, országos terjesztésű print kiadványaink:

  • Hippodrom és Lovarda magazin
  • Veterán Garázs magazin
  • Sztár Limonádé
  • Recept és Rejtvény

Online kiadványaink:

Rádió üzemeltetés

Három év kezdte el működését leányvállaltunk üzemeltetésében, napi 24 órában a
Dunakanyar FM 94.1 rádió. A rádió elsősorban a térségi hírekre épülő Vác és térsége legnagyobb és egyetlen helyi közszolgálati rádiója. A rádió arculatát alapvetően három tényező határozza meg: a helyi jelenlét, az élő tudósítás és a több mint 30 változatos program műsor. Erre épül a teljes műsorfolyam, hogy mindaz, aki a vételkörzetben hallgatja, úgy érezze, nem marad le semmiről sem, ami a városban, vagy a közvetlen környéken történik. Zenei kínálatát a tematikus műsorokat kivéve könnyebb, népszerű és hallgatható muzsikák jellemzik. A Dunakanyar FM 94.1, mint közösségi médiaszolgáltató műsorai révén a helyi közösség közéleti fórumaként is működik, de országos jellegű híreket is sugároz.

Televíziós műsorgyártás

A műsorgyártó vállalkozásunk hetente több mint 30 óra adásidőben sugárzott televíziós produkciókat gyárt – „Dallamokon át” és „Dallamokon át plusz”, valamint „Tutti Buli”- címmel az RTL csoport Muzsika TV csatornája részére. Továbbá „Sztárhíradó” , „Pinceparti Tomival” , „Jampi Randevú”, „Sztárfogó”, „Stenker” címmel készít műsorokat a TV2 csoport Zenebutik csatornája részére.

Zenei kiadás

A zenei kiadónk több, mint 100 könnyű zenei produkció kiadványainak forgalmazást és terjesztését végzi. Jelenleg több mint 150 zenei kiadvánnyal rendelkezünk, amelyek közül jónéhányat arany- és platinalemezzel jutalmaztak. A legsikeresebb hazai előadókkal dolgozunk együtt, akik fontos szerepet töltenek be a hazai zeneiparban.

Televízió üzemeltetés

Tavalyi évvégén elindítottuk a Trimedio TV néven zenei televízió csatornánkat, melyen kizárólag hazai – elsősorban a kiadónkhoz tartozó- zenei előadók zenei klipjeit sugározzuk. Valamint itt is bemutatásra kerülnek saját gyártású zenés televízió műsoraink is.