Dunakanyar Rádió hirdetési ajánlata

Bemutatkozás

A Dunakanyar FM 94.1 rádió elsősorban a térségi hírekre épülő Vác és térsége legnagyobb és egyetlen helyi közszolgálati rádiója.

A rádió arculatát alapvetően három tényező határozza meg: a helyi jelenlét, az élő tudósítás és a több mint 30 változatos program műsor. Erre épül a teljes műsorfolyam, hogy mindaz, aki a vételkörzetben hallgatja, úgy érezze, nem marad le semmiről sem, ami a városban, vagy a közvetlen környéken történik. Zenei kínálatát a tematikus műsorokat kivéve könnyebb, népszerű és hallgatható muzsikák jellemzik.

A Dunakanyar FM 94.1, mint közösségi médiaszolgáltató műsorai révén a helyi közösség közéleti fórumaként is működik, de országos jellegű híreket is sugároz.

Médiaszolgáltatásában elsősorban a helyi lakosság széleskörű tájékoztatását, a helyi kulturális értékek, gazdasági, társadalmi vonatkozású hírek közvetítését, naprakész objektív tájékozódás elősegítését tűzte ki célul.

Vételkörzetén belül 40.000 háztartásba és közel 150.000 embert ér el a következő településeken: Vác, Szentendre, Kisoroszi, Verőce, Szokolya, Márianosztra, Felsőpetény, Alsópetény, Nézsa, Acsa, Püspökhatvan, Galgagyörk, Verőce, Dömös, Kosd, Rád, Perc, Dömös, Pilisszentlászló, Tahitótfalu, Szentendrei-sziget, Vácduka, Csörög, Váchartyán, Sződ, Őrbottyán, Csomád, Veresegyház, Szada, Erdőkertes, Göd, Pomáz, Pilisszentkereszt, Dunakeszi, Leányfalu, Békásmegyer, Budakalász, Csillag-hegy, Dunabogdány, Fót, Horány, Káposztásmegyer, Kismaros, Kisnémeti, Mogyoród, Nagymaros, Óbuda, Pilisborosjenő, Pilisszántó, Püspökladány, Püspökszilágy, Solymár, Szigetmonostor, Újpest, Üröm, Visegrád

A kialakított műsorstruktúra a helyi közösségnek szól, az ő informálásukat, kulturális és tudományos fejlődésüket hivatott szolgálni, valamint segíteni őket a mindennapi forgalmi és helyi hírek megszerzésében.

 

Reklám spotok

Minden megkezdett órában maximálisan maximum 180 másodperc direkt spot értékesítése 10, 20 vagy 30 másodperces egységekben, melynek díja

06-22 óra között  900.- + Áfa / másodperc

22-06 óra között  700.- + Áfa / másodperc

Reklám spot gyártása egyedi díjszabás szerint.

 

Rovattámogatás

A rádióban elhangzó műsorok rovattámogatása , melyben a támogató neve a vége főcímben hangzik el a műsor első sugárzásakor és az ismétlésekben , melynek díja 15.000.- + Áfa / elhangzás.

 

Online reklámfelület

A rádió  www.dunakanyarfm.hu oldalán banner elhelyezés

  • futó bannerként , melynek díja 6.000.- + Áfa / nap,
  • álló bannerként bannerként , melynek díja 8.000.- + Áfa / nap
  • popup bannerként bannerként , melynek díja 10.000.- + Áfa / nap

 

Kitelepülés

Kitelepülési lehetőség a megrendelő igényei szerint , egyedi díjszabással

 

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK ÉVES SZERZŐDÉS ESETÉN:

 

500.000.-Ft felett 5%

1.000.000.-Ft felett 10%

2.000.000.-Ft felett 20%

3.000.000.-Ft felett 30%

4.000.000.-Ft felett 40%

5.000.000.-Ft felett 50%

 

Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.