Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Művészeink

A neveket ABC sorrendben láthatják.

Boglárka (Pohly Boglárka) színházi szólókarrierje már gyermekkorában kezdődött, 18 évesen pedig az Operettszínház szólistája lett. Rövid időn belül a hazai színházi élet egyik legnépszerűbb operett szubrettjévé vált, nevét Oszvald Marika utódjaként emlegetik. Repertoárjában operettek, magyar nóták, közismert mulatós dalok mellett vadonatúj saját szerzemények is találhatók. A Muzsika Tv és a Zenebutik csatorna több műsorában is látható pl. Lakodalmas műsor. Tűzrőlpattant személyisége, akrobatikus tánctudása teszi igazán egyedi előadóvá! Boglárka arany-, és platinalemezes előadó.

30 éves, Szlovákiában él. Több éve foglalkozik az énekléssel. Régebben duettben énekelt, a Duett CD albumuk a Trimedio kiadásában jelent meg. Most szólóban énekel. Legtöbbször mulatós dalok feldolgozásait énekli. Ez áll legközelebb a szívéhez. Nagyon reméli, hogy dalaival elnyeri a kedves közönségem tetszését. Műsora továbbra megrendelhető.

Csuti Csaba zenei pályafutását magyar nóta énekesként kezdte, de a táncdalok világában is otthonosan mozog. Több rangos énekverseny döntőse és győztese. 18-éve járja az ország színpadait. Zenei repertoárjában a magyar nóták mellett a 60-as 70-es évek slágereitől napjainkig, saját dalai is megtalálhatók. Rendszeres szereplője a Duna TV ,,Jó ebédhez szól a nóta” című műsorainak, valamint a TV2 Zenebutik csatorna tánczenei felvételeinek.

Czimmermann Kitti

Gyerekkorra óta álma a színpad, a színház és a zene. Hangját 2008 óta magán énekórákon képzi, de fontosnak érezte a színpadi mozgást is, ezért különböző műfajú táncokat tanult. 2015-ben színész képesítést szerezett, majd ugyanebben az évben a Trimedio Records Kft. segítségével megkezdődött az első önálló albumom előkészítése. A különböző stílusú, latinos, hagyományos és modern dalokat tartalmazó lemez 2016. nyarán jelent meg.

Dabi Tibi egy igazán kimagasló tehetség! Hangterjedelme 3 és fél oktáv, ami nem mindennapi teljesítmény egy énekestől, így nem véletlen, hogy zenei repertoárjában megtalálhatók Máté Péter, Korda György és Zámbó Jimmy dalok is. Tibi műsorai igen változatosak, mivel jól ismert nagy slágereket dolgozott fel, a dalokat pedig modern hangzásvilág jellemzi, de fellépésein természetesen a saját szerzeményeit is hallhatjuk! Ugyanis Tibi kiváló zeneszerző, és szövegíró is, akinek mindig sikerül elkápráztatni a közönségét, aki a színpadon nagyon tud élni, közvetlen, jó humorú előadó, egyszerűen szeretni való örök gyerek! Zenész társával, Drahos Zsolttal járják az országot!

Gyermekkorától a zene szerelmese, hegedülni, zongorázni is tanult. Járta a világot, sok ismert tánc-dal énekessel énekelt együtt és zenekarokkal elsőhegedűsként is fellépett több ország színpadán. Imád dalokat írni, a hegedűjével szinte elválaszthatatlanok. Különleges gyermekműsoraival rendszeresen szórakoztatja a kicsiket. Sok ismert TV2 Zenebutik-os műsor rendszeres fellépője. Közkedvelt slágerekkel és saját dalaival az ország egész területén elkápráztatja a nagyközönséget.

Dudar Feri mulatós zenész, falunapok, rendezvények, lakodalmak állandó meghívott sztárvendége. Az éneklés mellett a mindennapjait mezőgazdasági vállalkozásának a vezetésével tölti. A közönség szeretete inspirálja a zenélésben. 2019-ben platina lemezes előadó lett, folyamatosan részt vesz a TV2 Zenebutik műsorainak felvételén.

facebook.com/feri.dudar

Fiatalos, lendületes, a legnagyobb Budapesti közönséggel rendelkező zenekar, mely elsősorban a Magyar Rock&Roll siker dalokat viszi színpadra, eredeti hangszerelésben és látványos Show formájában, mely kitűnő hangulatot teremt bármilyen rendezvényen.A műsor egy része HUNGÁRIA show, a másik része hasonló stílusban készült SAJÁT dalok. A zenekar tagjai komoly múlttal rendelkezőzenészekből állnak, akik Fenyő Miklós és Komár László oldalán is megfordultak közreműködő zenészként.

Gájer Bálint

Gájer Bálint, – vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik – „a swing hercege” minden embert táncra perdít zenéjével. A mai magyar „Swing’n Pop” zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.

  • TV2 „The Voice” című műsorának ezüstérmese
  • „That’s how it goes” című dala bekerült a 2015-ös Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe.
  • Fonogram zenei díj „Az év hazai, kortárs szórakoztatózenei album” – Gájer Bálint „Egyszerű az élet” című első szóló lemezével.

A jókedv, a mulatás, a jó buli garantált, minden, ami zene és szórakozás, ez legyen a mottó. Hiszen a zene mindenkié. Gitust a nagyközönség már a TV-műsorok által is megismerték.

A nótázást, a dalszövegeket az esküvőkön tanulta meg. Később már kimondottan kereste a neki megfelelő nótákat. A sok esküvőn szerzett tapasztalatait használja az éneklésnél. Csak kimondottan mulatós dalokat énekel, mert ez áll hozzá a legközelebb. Szabadidejében énekel, mert a többi idejét leköti az esküvők irányítása.

facebook.com/vofelypisti

Könnyűzenei énekes és zeneszerző-szövegíró. Gyermekkora óta zenével foglalkozik. 4,5 oktáv hangterjedelmét Dr. Temesi Mária mérte le.2021-ben jelent meg egy válogatás lemeze, amely aranylemez lett. Ezt követően 2022-ben megjelent az első nagylemeze, majd ismét egy válogatás lemez, ami platina lett. Számos könnyűzenei TV-műsorban látható.Stílusirányzat: lírai pop, ahol az érzelemdús daloké a főszerep.

Henna

Henna 2013 tavaszán debütált a mulatós műfajban. Néhány hónap elteltével már a műfaj hercegnőjeként titulálták. Folyamatosan járja az országot, különböző rendezvényeken találkozhat vele a közönség. A Muzsika Tv Dallamokon át című műsorának állandó fellépője.

Fiatal énekesnő, akinek már gyermekkora óta a színpad az élete, a tánc és a zene. 2017-ben a Pest megye hangja énekverseny döntőse volt és 2019-ben a Szolnoki Táncdalfesztiválon jutott be a verseny legjobbjai közé. Hangját magánénekórákon folyamatosan képezi, Poór Péter táncdalénekes egykori tanítványa. Sok műfajban otthon érzi magát, legyen az táncdal, operett, mulatós vagy amit igényel imádott közönsége. Érzi a közönség szeretetét és egyre inkább kapja a felkéréseket különböző rendezvényekre, nem csak itt, hazánkban, hanem már a határon túl is. A Zenebutik csatornán több műsorban is látható lesz.

A rock and roll műfajában éneklő fiatalember több híres zenekarban játszott, például a Dolly Plusssz illetve a Charme zenekarban is, mielőtt szólókarrierbe kezdett. Nagy legendákkal énekelt együtt, vendégszerepelt Fenyő Miklós nagykoncertjén is, példaképének Flipper Öcsit tartja. Külföldön és Magyarországon is színpadra lép, szórakoztatja a nagyérdeműt. Saját műsora a TV2 Zenebutik csatornáján a „Szerelmes Hangjegyek”.

Jessy

Jessy neve közel 20 éve ismerős a hazai szórakoztató zenei életben, lendületes dalaival és vidám kisugárzásával mindig jó hangulatot teremt amerre a dalai felcsendülnek. Külföldön is jelentős meghívásoknak tesz eleget, saját rajongó táborral évente többször szórakoztatja a kint elő magyarokat. Népszerűsége a 3 éve nagy sikerrel futó saját zenei műsorának a „Tutti Buli Jessy-vel”-nek is köszönhető, amely az RTL tematikus zenei csatornáján a Muzsika tv-n látható. Műsor vezetőként a többi zenei műsorban is állandó kiemelt előadó. A színvonalas műsor és Tutti Buli hangulat garantált, saját zenei stílus, saját slágereivel emlékezetes felejthetetlen zenei élményt nyújt a koncertjein.

Gyermekkorától a zene szerelmese, amióta hatévesen a nagypapájától kapott egy harmonikát. Önállóan tanult meg rajta játszani, ezt követően többféle billentyűshangszereken és gitáron folytatta tanulmányait. Már tinédzser korában több saját szerzeményű dalt írt teljesen önállóan, melyekből néhány dal a Marosvásárhelyi Mix FM rádió slágerlistájába is bekerült. Erdélyben több helyen is fellépett, és előadta önálló dalait. Később Budapesten folytatta zenei pályafutását, számtalan helyszínen fellépett már. Zenei producer végzettséget is szerzett. Saját dalait a szövegírástól kezdve a zeneíráson át a masterelésig teljesen önállóan elkészíti. Másoknak is írt már dalokat minden műfajban. A retró, a disco és a rock and roll zenei műfaj áll a szívéhez legközelebb.

Kaly

Vérében van a mulatós zene. Műfajában mára egyik legnépszerűbb előadói között tartják számon. Jellegzetes hangja és a modern zenei stílusjegyek mulatós elemekkel ötvözve egyedi és nagyon sokoldalú előadóvá teszik.

Katica a fiatal énekesnő, néhány éve szülővárosa Ózd egyik legkedveltebb művésze, rendszeres fellépője magyarországi zenei rendezvényeknek, fesztiváloknak és klubkoncerteknek.

Televízió műsorok rendszeres szereplője, rajongói a Dallamokon át, a Tutti buli, a Pinceparti, a Lakodalmas a Jampi Randevú valamint a Partycsóka show című zenés tv műsorokban hétről- hétre élvezhetik produkcióját.

A „Boldog órák” és a „Kavalkád” című sikeres tévé műsorok műsorvezetője a TV2 Zenebutik csatornán és emellett a „Csak őszintén Katicával” – című rádióműsor háziasszonya.

Kádár Mónika

Kádár Mónika a TV2 Zenebutik „Flört Mónikával”- című zenei műsorának a háziasszonya. Aranylemezes énekesnőként és műsorvezetőként ismeri és szereti az ország. Pályafutása során leginkább szerkesztő – műsorvezetőként tevékenykedett különböző kereskedelmi televíziókban. Főszerkesztője volt számos műsornak, több zenei, orvosi műsort vezetett nagy sikerrel. A tévézés mellett színészettel, újságírással, szinkronizálással is foglalkozott. Rendszeresen járja az országot önálló műsorával.

Klajkó Szandra

Szandrát a táncost és énekesnőt, az egykori Viva Comet jelölt Ultrapop együttes énekesnőjeként és a Viva Tv Stáb a Balatonon című műsor egyik szereplőjeként ismerhettük meg. Szandra pozitív életszemléletet és jó hangulatot varázsol táncos, énekes fellépéseivel, dalaival.

Kocsis Janika több mint 25 éve van az előadó művészeti pályán. A zene az élete, a közönség szeretete tölti fel a mindennapokban. Kezdetben több zenekarban játszott, majd szólókarrierbe kezdett. Az ország egész területén és külföldön is szórakoztatja a nagyközönséget. Aranylemezes előadó, akinek a műsora a TV2 Zenebutik csatornáján „Kocsis Janika” – címmel nagy sikernek örvend.
A mottója : „Maradandót alkotni a jövő számára”

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő neve ismerősen csenghet sokak számára, de nem csak azért, mert Kossuth Lajos leszármazottja. A fiatal énekes kezdeti sikereit, a Budapesti Operettszínház főszerepének köszönheti, napjainkban pedig, a Muzsika Tv képernyőjén keresztül hódítja a női szíveket érzelemmel fűtött, romantikus dalaival. Korunk egyik legszínesebb előadóművészeként, saját dalai mellett, az örökzöld magyar slágereket, népszerű operett- és táncdalokat, magyar nótákat népszerűsíti.

Zenei pályafutását 25 éve kezdte, de az igazi áttörést 13 évvel ezelőtt számára Galambos Lajos műsora hozta meg, ahol háttérzenészként szerepelt. Ő adta neki a fellépő nevét, ami Lagzi Laci lett, azóta önálló műsoraival szórakoztatja a nagyközönséget, mulatós műfajban. Egész évben hívják a lakodalmakba mulattatni, ahol fergeteges hangulatot teremt – „Lagzi Laci, a Nászok Ásza!”

Lorenzo szeretettel várja szíves megkeresésüket műsorrendeléssel kapcsolatban.

MikiNiki Csinibabák

Retro és Rock n’ Roll show! Hazai és külföldi retro valamint rock and roll slágerek átdolgozva. Megfűszerezve egy kis tánccal, látványos ruhákkal és sok jó kedvvel. Koncertjeiken kicsik és nagyok egyaránt hallhatják a számukra kedves dalaikat.

Saját műsoruk a Jampi Randevú – zenés táncos műsorban is hétről hétre bemutatják és elkápráztatják nézőiket.

Morvai Dani

Morvai Dani fiatal kora ellenére már 2007 óta szórakoztatja a közönséget. Eleinte csak a környező klubokba járt zenélni, majd 2014-es év vége volt a fordulópont karrierjében, mikor felvette Sihell Ferryvel a kapcsolatot. 2015 februárjában megjelent első önálló slágere Gyönyörű szép kedvesem címmel. Azóta állandó vendége a Muzsika Tv-n látható Dallamokon át című műsornak.

Mulatós Kata a mulatós zenei világot és a sláger dalokat képviseli. Hálás szívvel köszöni a nézőknek és a rajongóknak, hogy zenei munkáját szeretettel csinálhatja és a ezúton is köszöni a sok-sok támogatást és bátorítást.

A 47 esztendős Budapesten él az 5.kerületben. Siket és mozgássérült ADHD, SM BETEG, előadóművész. Ő teremtette meg a gyógyterápiás jeltáncművészeti ágat az egyetlen 2005 óta az SZAKVIZSGÁZOTT ÉS MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ, MAGYAR
JELTÁNC bajnok. 100 Arany kupája van Színpadi jeltánc kategóriában és számos különdíja is. A jeltánc egy olyan műfaj, amiben a modern popvilágot művészeti tánc- és kontakt elemekkel, hétköznapi gesztuselemekkel, valamint jelnyelvi szavakkal hangképekké alakítja át. Egyfajta vizuális kotta, amellyel közel kerülhet nemcsak a siketek, hanem az épp emberek szívéhez, lelkéhez is, 2009-ben rekreációs gyógyterápiás sportágként is regisztrálták. Szakvizsgázott plus size modell, MISS NATURAL BEAUTY Szépségkirálynő. Szakvizsgázott Fotóriporter, legnagyobb fotós elismerése a MUOSZ ÉLETMÓD SZAKOSZTÁLY SZAKMAI DÍJA a HOLOKAUSZT TÉMÁBAN. NAPSUGÁR ANNA FASHION ruhatervező, gyógymasszőr, amatőr színész, díjnyertes versíró jelnyelvi és beszédhangon szavaló, 24 éve a MEOSZ adminisztrátora. 8.éve PITTI KATALIN TANÍTVÁNYA. A Mozdulj! Közhasznú Egyesülettől Hétköznapi Hősök díjat kapott. Az ÉFOÉSZ –tól SÁRGA MACSKA Díjat kapott sok éves Színpadi Jeltánc munkásságáért 2012-ben első lett a „Honoratus Kodály Zoltán – Kodály szellemisége a Kárpát medencében” Nemzetiségi Összművészeti Fesztiválon a Drága édesanyám című dalával. 2016-ban megnyerte a Hungary Talent Nemzetközi Tehetségkutatót jeltánccal. 10 fős jeltánc Társulata a Ritmuscsapatok számtalanszor első lett a Ritmus csapatok Országos Táncversenyein, ugyanitt elhozta az országos bajnoki címet színpadi látványtánc-jeltánc kategóriában. Idén ősszel a Balatonfűzfői Kulturális Fesztiválon Aranyminősítést szerzett a Hallelúja dallal jeltánc táncdal kategóriában, majd nyáron 2023-ban számára Első Senior KI MIT TUD-ON ARANY MÍNŐSÍTÉST SZERZETT DAL ÉS JELTÁNC ÉS SZAVALÁS KATEGÓRIÁBAN közben a HAKME zsűri különdíját is elhozta. 30 éve dalszövegíró, szerzeményeiből eddig. 30 videoklip született. „Soha ne mondd, hogy Soha” címen Kaszás Péter zeneszerző közreműködésével megjelent az első lemeze, majd a „Tárd ki a szívedet”című lemeze három zeneszerző együttműködésével, ami BAKELIT ARANY LEMEZES LETT így az első magyar siket előadó, akinek 10 arany és 2 platina lemeze és 1 ARANY BAKELIT lemeze van saját
dalszerzeményeiből, a TRIMEDIO gondozásában. Legnagyobb fellépései: Brüsszeli Magyar Kulturális Intézet, a Napsugár Anna önálló estjei, az EU-parlamentben lévő előadás, és a Sziget fesztivál. Esélynapok, falunapok, kulturális versenyek, fesztiválok, esküvők, divatbemutatók, reklámfilm, játékfilm, bármire elvállal.● Legsikeresebb Statisztálása GOTHÁR PÉTER: HÉT KIS VÉLETLEN című játékfilm a Megérint saját aranylemezes dala kis jeltánccal. Verseket is ír,amiből megszülettek dalai, és megszületett sikeres Jelbe zárt világ című fotó-vers élet napló könyve szeretné újra kiadni bővített 100 saját verses és 100 fotós kiadásban erre szponzort, vagy NAGY KÖNYVKIADÓT KERES, aki segít a kiadásban.

Nédó Olga

Fiatal kora ellenére számos hazai és külföldi hegedűverseny nyertese, illetve több díjjal büszkélkedhet. 14 éves kora óta rendszeresen vesz részt hazai és külföldi turnékon, sokak számára Mága Zoltán hegedű virtuóz egyik „Angyalaként” lehet ismerős, hiszen 10 évig volt nála állandó tag. Az általa képviselt klasszikus zenei műfajon kívül az igényes könnyűzene világában is otthonosan mozog. A musicalek, a filmzene- vagy az operett/opera irodalom gyöngyszemei is megtalálhatók repertoárjában.

Steidl Tomi

Tomi 21 éve mozog a zenei pályán. Mulatós, több formációs műsorával szórakoztatja közönségét évek óta. Mindezek mellett a tv csatornákon is megtalálható saját műsorával a Pinceparti Tomival című műsorban. Hangulatos, magyaros – borospincében mulatozás, ahol a házigazda vendégei mutatják be az igazi magyar virtus.

A mindig vidám, sokak által kedvelt énekesnővel három éve dolgozunk együtt. Magyar és külföldi retro slágerek mellett már több lemeznyi saját popdalt is magáénak tudhat. Kaly, Katica, Fehér Attila, Pál Zoltán és Nyerges Péter is írt dalt az énekesnőnek. Aranylemezein már saját szerzeményei is helyet kaptak, melyek az adott pillanatban megélt érzéseiről szólnak. Zenei csatornák műsoraiban szerepel, és szívesen fogad el felkéréseket privát partykba, céges rendezvényekre, falunapokra és születésnapokra.

Több hangszeren játszik, zenét tanít és énekel. A színház világában is otthonosan mozog, hiszen színháztársulatoknak állandó tagja. Nagy szerelme a népzene, a dalait is ennek szellemében írja. Népies, olykor vicces, életszerű dalok – táncos hangszereléssel. Platinalemezes előadó, állandó szereplője a TV2 Zenebutik műsorainak. Fesztiválok, rendezvények, falunapok gyakori sztárvendége.

Az éneklés sosem hagyta el, egyre több helyre hívják és mára már az egész országban ismert lett egy dal előadásában, amivel be is tudják azonosítani! Leghíresebb dal címe előadásában: A maradék idő. 2020 október óta töretlenül sikeres! Mára már elérte a 4,7 millió hallgatóságot! Mint ismeretes igényes, lírai táncdalokat énekel! Több éves pályafutása alatt 2022 januárban: Gyémánt előadói díjat kapott. Több megmérettetésen vett részt, ahol mindig arany díjjal távozott. 2022-ben megjelent hivatalosan is a CD lemeze: Válogatás Dobos Attila szerzeményiből. Köszönet a percekért címmel, szólóban valamint közösen énekelt duett dalai hallhatóak a lemezen. Szabadidejében verseket és dalokat is ír, valamit Dobos Attiláról ír könyvet. 2023-ban USA-ban elismerő oklevelet kapott a dalai előadásért!

Radics Márk

A Bakelit Fesztivál házigazdája, Radics Márk a slágerek mellett– mint például Nem tudok élni nélküled, Most élsz, Tűzvarázsló, Ez az utolsó tánc, Úgy szeretném meghálálni, Elfújja a szél, stb… – saját lemezeinek dalaiból is válogat.  Műsorára jellemző, hogy bevonja a közönséget is. Napi szinten fellelhető a hazai zenecsatornákon, nevét és dalait egyre többen ismerik. Énekelt duettet Szíj Melindával is, illetve nemrégiben a Stúdió 11 zenekar kísérte az S. Nagy István Emlékkoncerten olyan énekesek mellett, mint például Koós János, Csongrádi Kata, Balássy Betti és Varga Feri.

Híres dzsesszénekesnő, aki gyermekkorától már a zene bűvöletében élt, hiszen zongorázni is megtanult az éneklés mellett. Karrierje kezdetén zongoristaként dolgozott Budapest kedvelt bárjaiban, később revü-színházak dívája lett. Több mint nyolc évig a Moulin Rouge Revü sztárjaként szerepelt. Zenekarokat alapított, majd szóló karrierbe kezdett, több nagylemeze jelent meg az évek alatt. A tengerentúlon több alkalommal fellépett, Magyarországon is rendszeresen koncertezik. A TV2 Zenebutik csatornáján „Stenker” címen fut saját műsora. Munkája elismerésenként számos rangos díjat kapott.

Rácz Olivér és a Central Zenekar a Zenebutik csatornán népszerű Kavalkád c. műsor állandó zenekara. A csapat kiemelkedően bulizós hangulatot teremt, hiszen feldolgozások és saját dalok egyaránt megtalálhatóak repertoárjukban. A hangszerelésben fontos szerepet játszanak a fúvós hangszerek, a trombita és a szaxofon.2022 végén megjelent első nagylemezük, „Árva vagyok árva” címmel, amely aranylemezzé vált. Legyen szó koncertről vagy magánrendezvényről biztos, hogy minden korosztály számára emlékezetes élményt nyújtanak, ahol a zene összeköti a fiatalokat és az időseket, akik egyaránt velük énekelnek és táncolnak.

25 éve foglalkozik zenével, 13 éves kora óta jár fellépni, egyedül és zenekarral. 22 éves korában már látható volt a médiában, a Nóta TV-n és a Dáridóban, Melody Mix néven. Zongorázni és énekelni tanult, komolyzenét és jazzt sajátított el. A későbbiekben sanzonokat dolgozott fel mai stílusban, 4 éve a Trimedio kiadónak köszönhetően újból a képernyőn van szóló és duett formációban, saját dalaival is. 3 éve szövegíró és zeneszerző. Célja az, hogy minél több emberhez eljusson a mondanivalója, minél többen ismerjék a dalait.

Sihell Ferry

Sihell Ferry tízen-egynéhány évesen már megpróbálkozott dalokat is írni, ami mára szinte fő hivatásává vált.  A populáris stílus helyett a vérvonalához hűen, a mulatós zenével rukkolt elő, ami nem volt rossz döntés. A 2011-es év egy újabb lehetőséget és egyben kihívást is hozott, hiszen felkérték a Dallamokon át című műsor házigazdájának szerepére. A Muzsika Tv Dallamokon át című műsorának állandó fellépője.

A „nagy slágergyáros”- ként emlegetett művész, több évtizedes zenei múlttal rendelkezik. Többszörös arany és platina lemezes szerző. Külföldi és magyarországi fellépésein, ismert slágereit az egész ország szereti és dúdolja. Közkedvelt dalai közé tartozik például a „Kék a szeme”, „Táncolj cigány lány” és még sorolhatnám… Nem véletlenül kapta a Sláger Tibó művésznevet a zenésztársaitól. Saját műsorai a TV2 Zenebutik csatornáján a „Mulat az ország” és a „ Zenebona Sláger Tibóval” .

Szászem 1996 óta részese a zenei életnek. Játszott techno-együttesben (The Cool Project), mulatós duóban (Szimpla Kárpáci) és hip-hop / r’n’b bandában is (Capriccio). Napjainkban ő az egyik legismertebb mulatószenei producer. A háttérmunka mellett mindig fontos volt neki a színpad, a közönséggel való direkt kapcsolat. Önálló projektjét 2020-ban, a járvány idején indította útnak, mintegy időtöltésként a bezárt napok idejére. Azonban a szellem kiszabadult a palackból, Vörös rózsa c. dala olyan sikereket ért el, ami folytatásért kiáltott. Nem tartja fontosnak, hogy egy adott zenei stílust kövessen: meglátása szerint a különféle zenei stílusok is hordozzák az adott dalhoz tartozó érzelmeket. Műsorában így a táncolható, mulattató dalok mellett lassabb, szívhez szóló dalok is szerepelnek – nem véletlen a mottója: „a szíved zenéje”. Dalait saját maga írja, csak néha nyúl egy-két ismert dalhoz, melyeket saját ízlése szerint dolgozza fel. A Muzsika TV és a Zenebutik műsorvezetői előszeretettel hívják műsoraikba.

Tebe, tipikus esete a zenészekre jellemző evolúciónak. Már kisgyermek korában érdeklődött a zene iránt, általános iskolában kezdetleges hangszerekkel zenekart alapított, 17 évesen már a helyi rock zenekar ritmusgitárosaként, később gitáros-énekeseként koncertezett klubokban, kisebb fesztiválokon. Ezután több mint 10 év „vendéglátózás”, majd még néhány év party-zenekarozás következett, de közben egy jazz-rock formációban is gitározott. Később egy Sting tribute zenekarral is játszott néhány évet, de ekkor már régóta otthon stúdiózott, dalokat írt, így a zenekarok háttérbe szorultak. 21 évesen már elkészítette első demó kazettáját, ami 3 saját dalt tartalmazott. Bubenyák Zoltán volt a segítségére, akivel a mai napig sokszor együtt dolgozik. Később másoknak is vállalt hangszerelést, majd dal írást is, mára már több válogatás lemezen is megjelentek szerzeményei, amik után két arany és két platinalemezt is bezsebelt. Emellett zenés televíziós műsorok készítésébe is belefogott, első saját műsora, a „Galga Party” több kábeltelevízión is futott, de a „Zenemánia” című műsora már országos nézettségű csatornán, a Zenebutikon látható a mai napig. Szerzeményeivel, amiket maga, vagy különböző hazai énekesek tolmácsolásában hallhatunk, sokat találkozhatunk a zenés televíziós műsorokban.

A zene szeretetében nőtt fel, évek óta az énekesi pályán van, egész évben koncertjeivel járja az országot. Összetéveszthetetlen hangjával bolondítja meg a női szíveket. Számos ismert előadóval duettezett együtt, nagy sikerrel. A TV2 Zenebutikon „Játszd még egyszer” címmel futó műsorába sok kiváló sztárt hív meg, a közönség nagy örömére.

Vendéglősként éli mindennapjait, de 13 éves kora óta muzsikál. Saját vendéglője van, amiben húzza a talpalávalót. Sok helyen megfordul az országban zenekarával a Hídvégi Band-del. Jelenleg minden héten a Trimedio TV-n látható „Sztárklub” című műsora.

A mulatós műfajt képviseli. 38 éves és 3 gyermekes családanyaként jelent meg idén áprilisban az első önálló nagy lemeze A mulatás és mulattatás nagyon fontos szerepet játszik az életében Arra tette fel az életét, hogy mulattassa és szórakoztassa az embereket, hiszen maga is imád bulizni, nagyon szereti a régi és új mulatós zenéket, vagy akár a régi, de modern stílusba öltöztetett dalokat. Nincs annál csodásabb érzés és nagyobb elismerés számára, mint amikor a bulijain látja a csillogó, mosolygó szempárokat, önfeledten szórakozó embereket. Amíg ezeket átélheti, amíg érzi a közönség szeretetét, boldog vagy és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez még sokáig így maradjon. ☺