Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

2013 évi rendezvényeink

Honfoglalás rockopera két felvonásban

2013-08-17, 19:00

A Magyar Lovas Színház Komárom 100. előadását ünnepli augusztusban. A sors úgy hozta, hogy pont az a mű kerül bemutatásra, ami három évvel ezelőtt kifejezetten a komáromi Lovas Színház Számára készült. Történelmi múltú épületünkben volt az ősbemutatója , amit akkor Magyar Televízió is rögzített, így ez a felvétel megmarad az útókor számára is. Koltay Gergely és Szüts István olyan művet alkotott , ami minden Magyar ember szívét megdobogtatja, hiszen a szó, hogy honfoglalás egyet jelent a hazával. A Magyar Lovas Színház Komárom teljesen átalakult társulatát kiváló neves művészek, jól képzet lovak és lovasok, valamint professzionista táncművészek alkotják, ez a garancia arra, hogy valódi filmszerű élmény részese lehet a néző. Új, korszerű fény , látvány és hangtechnikai berendezéseink, ötven méteres háttérdíszletünk és teljes technikai személyzetünk maximális mértékben a nézők szolgálatában áll.

Epona Spanyol Lovas Iskola

2013-07-20, 19:00

Jerez, Budapest Sportaréna , és a Budai Vár Oroszlános udvara után , most elõször lesz látható a tradicionális spanyol lovas iskola a Magyar Lovas Színház Komárom épületében. Látvány, tánc és élõ zene, ezek épülnek bele abba a magas színvonalú lovas elõadásba, ahol a nézõ megtudhatja, hogy mit is jelent a lovas magas iskola. Lélegzetelállító az úgynevezett földfeletti munka , amit 16 andalúz fajtájú ménnel mutat be az Epona Spanyol Lovas Iskola. A két felvonásos show mûsor látványa felejthetetlen élmény nyújt mindenki számára.

Média támogatók: CBA, Veterán Garázs Magazin, Zöld Energetika Magazin, Recept & Rejtvény, Havi Matyi, Pepita Magazin, Joker Magazin

Az utolsó Betyár népi rockopera két felvonásban

2013-06-21, 19:00

Jóska betyár nyakán a hurok, lelkében a kétkedés, a küzdelem jó és rossz között. Vajon beteljesedik e a jóslat, ami a gyerekkorától a haláláig kíséri? Megváltoztathatja e a szerelem az ember sorsát? Bocsánatot nyerhet- e a bűn? Értelmet kaphat e a halál? És érdemes e újra élni az életet? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Márkos Attila történetében, melynek zenéjét a harmóniák nagymestere, a Kormorán együttes zeneszerzője Szűts István álmodta meg. Az előadásban megelevenedik a tanyák valósága, a csárdák hangulata, a csikósok és a betyárok lovas világa. Várunk szeretettel mindenkit, aki kíváncsi Az Utolsó betyár történetére.

A János Vitéz daljáték két felvonásban (Teljesen felújított változat)

2013-04-26, 18:00

Petőfi nyomán, Derzsi György rendezésében, Kukorica Jancsi a magyar irodalom örökkön elő figurája, aki tanúbizonyságot ad a hűségről, a vitézségről, a lelki nagyságról,és a legfontosabb dologról a hazaszeretetről. A Magyar Lovas Színház ezt a daljátékot teljes mértékben felújította, és monumentális díszletek között, parádés szereposztásban, 30 lóval és látványos lovas jelenetekkel mutatja be a közönség számára két felvonásban. A nézők 3D-s mozifilmként élhetik bele magukat a jelenetekbe és részesévé válhatnak ennek a mesés történetnek. A kérdés a végére azért megmarad, úgy fejeződik e be a történet,ahogy az iskolában megtanultuk? Erre ad választ a Lovas Színház 2013 évi legnagyobb produkciója.

Média támogatók: CBA, Pepita Magazin, Joker Magazin, Zöld Energetika Magazin, Havi Matyi, Recept & Rejtvény, Trimedio

Zalatnay Cini nőnapi estje

A Trimedio Kedvezménykártya bemutatja:

2013.03.08 19:00

Millenáris Park

Vendégek: Ács Bálit, Dolly Roll, Sihell Ferry, Takáts Tamás

Média támogatók: CBA, Joker Magazin, Zöld Energetika Magazin, Havi Matyi, Muzsika TV, Sorry!, Star, Kontakt Rádió, Pepita Magazin, Recept & Rejtvény, Winston Olsen Media, Juventus Rádió, Új Ász.