Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

2013 évi rendezvényeink

Honfoglalás rockopera két felvonásban

2013-08-17, 19:00

A Magyar Lovas Színház Komárom 100. előadását ünnepli augusztusban. A sors úgy hozta, hogy pont az a mű kerül bemutatásra, ami három évvel ezelőtt kifejezetten a komáromi Lovas Színház Számára készült. Történelmi múltú épületünkben volt az ősbemutatója , amit akkor Magyar Televízió is rögzített, így ez a felvétel megmarad az útókor számára is. Koltay Gergely és Szüts István olyan művet alkotott , ami minden Magyar ember szívét megdobogtatja, hiszen a szó, hogy honfoglalás egyet jelent a hazával. A Magyar Lovas Színház Komárom teljesen átalakult társulatát kiváló neves művészek, jól képzet lovak és lovasok, valamint professzionista táncművészek alkotják, ez a garancia arra, hogy valódi filmszerű élmény részese lehet a néző. Új, korszerű fény , látvány és hangtechnikai berendezéseink, ötven méteres háttérdíszletünk és teljes technikai személyzetünk maximális mértékben a nézők szolgálatában áll.

Epona Spanyol Lovas Iskola

2013-07-20, 19:00

Jerez, Budapest Sportaréna , és a Budai Vár Oroszlános udvara után , most elõször lesz látható a tradicionális spanyol lovas iskola a Magyar Lovas Színház Komárom épületében. Látvány, tánc és élõ zene, ezek épülnek bele abba a magas színvonalú lovas elõadásba, ahol a nézõ megtudhatja, hogy mit is jelent a lovas magas iskola. Lélegzetelállító az úgynevezett földfeletti munka , amit 16 andalúz fajtájú ménnel mutat be az Epona Spanyol Lovas Iskola. A két felvonásos show mûsor látványa felejthetetlen élmény nyújt mindenki számára.

Média támogatók: CBA, Veterán Garázs Magazin, Zöld Energetika Magazin, Recept & Rejtvény, Havi Matyi, Pepita Magazin, Joker Magazin

Az utolsó Betyár népi rockopera két felvonásban

2013-06-21, 19:00

Jóska betyár nyakán a hurok, lelkében a kétkedés, a küzdelem jó és rossz között. Vajon beteljesedik e a jóslat, ami a gyerekkorától a haláláig kíséri? Megváltoztathatja e a szerelem az ember sorsát? Bocsánatot nyerhet- e a bűn? Értelmet kaphat e a halál? És érdemes e újra élni az életet? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Márkos Attila történetében, melynek zenéjét a harmóniák nagymestere, a Kormorán együttes zeneszerzője Szűts István álmodta meg. Az előadásban megelevenedik a tanyák valósága, a csárdák hangulata, a csikósok és a betyárok lovas világa. Várunk szeretettel mindenkit, aki kíváncsi Az Utolsó betyár történetére.

A János Vitéz daljáték két felvonásban (Teljesen felújított változat)

2013-04-26, 18:00

Petőfi nyomán, Derzsi György rendezésében, Kukorica Jancsi a magyar irodalom örökkön elő figurája, aki tanúbizonyságot ad a hűségről, a vitézségről, a lelki nagyságról,és a legfontosabb dologról a hazaszeretetről. A Magyar Lovas Színház ezt a daljátékot teljes mértékben felújította, és monumentális díszletek között, parádés szereposztásban, 30 lóval és látványos lovas jelenetekkel mutatja be a közönség számára két felvonásban. A nézők 3D-s mozifilmként élhetik bele magukat a jelenetekbe és részesévé válhatnak ennek a mesés történetnek. A kérdés a végére azért megmarad, úgy fejeződik e be a történet,ahogy az iskolában megtanultuk? Erre ad választ a Lovas Színház 2013 évi legnagyobb produkciója.

Média támogatók: CBA, Pepita Magazin, Joker Magazin, Zöld Energetika Magazin, Havi Matyi, Recept & Rejtvény, Trimedio

Zalatnay Cini nőnapi estje

A Trimedio Kedvezménykártya bemutatja:

2013.03.08 19:00

Millenáris Park

Vendégek: Ács Bálit, Dolly Roll, Sihell Ferry, Takáts Tamás

Média támogatók: CBA, Joker Magazin, Zöld Energetika Magazin, Havi Matyi, Muzsika TV, Sorry!, Star, Kontakt Rádió, Pepita Magazin, Recept & Rejtvény, Winston Olsen Media, Juventus Rádió, Új Ász.