Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

2018 évi rendezvényeink

Sztár Limonádé Születésnap

 

Öt éves születésnapját ünnepelte a Sztár Limonádé magazin. Ez alkalomból rendeztük meg a díjátadóval egybekötött gálát, amelyre számtalan híresség kapott meghívást. Hamarosan, decemberi lapszámunkban beszámolunk az eseményről.

 

A váci kórház gyermekosztályának gyűjtöttek

 

Éjszaka rendeztek futóversenyt Vácon

A hideg sem szegte kedvüket az indulóknak!

A hűvös idő sem szegte kedvüket a sportolóknak. Többszázan futottak együtt a VI. Trimedio Váci Éjszakai Futáson. A város főterén a Dunakanyar Rádió műsora és a bemelegítés után este 21 órakor indult a verseny rövid- és hosszútávon egyaránt.

 

A VI. Trimedio Váci Éjszakai Futást szeptember 29-én rendezték Vác városának főterén. Közel 300-an adták le nevezésüket, ebből majdnem 100 induló volt 16 év alatti gyermek. Mint minden évben, most is jótékonysági célja volt a sporteseménynek.

– A verseny előtt gyűjtést rendeztünk, ahová sokan hoztak magukkal  egy ajándékot, plüsst vagy bármely olyan játékot, amelynek örülhettek a váci kórház gyermekosztályának kis lakói. Szép számmal gyűltek össze tárgyak, amivel biztosan sok kis betegnek csalunk mosolyt az arcára. A befolyt összeget is ők kapják majd meg, ami ezúttal 200 ezer forint – mondta el lapunknak Szűcs Balázs, a Trimedio Csoport alapítója.

 

A jótékony célú rendezvényt eredményhirdetéssel zárták, ahol kihirdetésre került a rövid 2,4 km-es és a hosszú táv 4,8 km-es lány, illetve fiú kategóriák győztese. Összesen 24 helyezettet díjaztak. A leggyorsabb futók serleggel, érmekkel és ajándékokkal térhettek haza a VI. Trimedio Váci Éjszakai Futásról.

Gratulálunk a győzteseknek!

Rövidtáv:

férfi: 1. Várszegi Attila. 2. Sziráki Gergő 3. Frey Ákos

női: 1. Keresztesi Erika 2. Jancskár Ildikó 3. Alex Hajnalka

16 év alatt: 1. Szinte Bálint 2. Adamcsek Gergő 3. Kutasi Csanád 4. Török Noel

lány: 1. Nyerges Réka 2. Weisz Maja 3. Csáki Panna

Hosszútáv 4,8 km

felnőtt férfi: 1. Nagy Richárd 2. Bea Gábor 3. Pesák Mátyás

felnőtt női: 1. Pesák Dia 2. Ősi Eszter 3. Keresztesi Erika

16 év alatt fiú: 1. Szinte Bálint 2. Adamcsek Gergő 3. Hugyecz Márk

16 év alatt lány: 1. Hunyadkürti Dóra 2. Dömötör Viktória 3. Jászberényi Zoé

 

Fotók & forrás: Sztár Limonádé

 

 

Újabb Tutti Buli TV felvétel

 

Újabb Guinness-rekordkísérlet Óbudán

 

Trimedio-sztárok a színpadon. Most is sikerült megdönteni a szeniorok közös táncának hazai csúcsát: az egy színpadon táncolók összéletkora több mint 2018 év volt. A Trimedio Kiadó és a Sztár Limonádé is képviseltette magát a rendezvényen. Fellépő énekeseink alapozták meg a jó hangulatot és húzták a talpalávalót a Guiness rekordkísérlet ideje alatt is.