Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

2018 évi rendezvényeink

Sztár Limonádé Születésnap

 

Öt éves születésnapját ünnepelte a Sztár Limonádé magazin. Ez alkalomból rendeztük meg a díjátadóval egybekötött gálát, amelyre számtalan híresség kapott meghívást. Hamarosan, decemberi lapszámunkban beszámolunk az eseményről.

 

A váci kórház gyermekosztályának gyűjtöttek

 

Éjszaka rendeztek futóversenyt Vácon

A hideg sem szegte kedvüket az indulóknak!

A hűvös idő sem szegte kedvüket a sportolóknak. Többszázan futottak együtt a VI. Trimedio Váci Éjszakai Futáson. A város főterén a Dunakanyar Rádió műsora és a bemelegítés után este 21 órakor indult a verseny rövid- és hosszútávon egyaránt.

 

A VI. Trimedio Váci Éjszakai Futást szeptember 29-én rendezték Vác városának főterén. Közel 300-an adták le nevezésüket, ebből majdnem 100 induló volt 16 év alatti gyermek. Mint minden évben, most is jótékonysági célja volt a sporteseménynek.

– A verseny előtt gyűjtést rendeztünk, ahová sokan hoztak magukkal  egy ajándékot, plüsst vagy bármely olyan játékot, amelynek örülhettek a váci kórház gyermekosztályának kis lakói. Szép számmal gyűltek össze tárgyak, amivel biztosan sok kis betegnek csalunk mosolyt az arcára. A befolyt összeget is ők kapják majd meg, ami ezúttal 200 ezer forint – mondta el lapunknak Szűcs Balázs, a Trimedio Csoport alapítója.

 

A jótékony célú rendezvényt eredményhirdetéssel zárták, ahol kihirdetésre került a rövid 2,4 km-es és a hosszú táv 4,8 km-es lány, illetve fiú kategóriák győztese. Összesen 24 helyezettet díjaztak. A leggyorsabb futók serleggel, érmekkel és ajándékokkal térhettek haza a VI. Trimedio Váci Éjszakai Futásról.

Gratulálunk a győzteseknek!

Rövidtáv:

férfi: 1. Várszegi Attila. 2. Sziráki Gergő 3. Frey Ákos

női: 1. Keresztesi Erika 2. Jancskár Ildikó 3. Alex Hajnalka

16 év alatt: 1. Szinte Bálint 2. Adamcsek Gergő 3. Kutasi Csanád 4. Török Noel

lány: 1. Nyerges Réka 2. Weisz Maja 3. Csáki Panna

Hosszútáv 4,8 km

felnőtt férfi: 1. Nagy Richárd 2. Bea Gábor 3. Pesák Mátyás

felnőtt női: 1. Pesák Dia 2. Ősi Eszter 3. Keresztesi Erika

16 év alatt fiú: 1. Szinte Bálint 2. Adamcsek Gergő 3. Hugyecz Márk

16 év alatt lány: 1. Hunyadkürti Dóra 2. Dömötör Viktória 3. Jászberényi Zoé

 

Fotók & forrás: Sztár Limonádé

 

 

Újabb Tutti Buli TV felvétel

 

Újabb Guinness-rekordkísérlet Óbudán

 

Trimedio-sztárok a színpadon. Most is sikerült megdönteni a szeniorok közös táncának hazai csúcsát: az egy színpadon táncolók összéletkora több mint 2018 év volt. A Trimedio Kiadó és a Sztár Limonádé is képviseltette magát a rendezvényen. Fellépő énekeseink alapozták meg a jó hangulatot és húzták a talpalávalót a Guiness rekordkísérlet ideje alatt is.