Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Sztárjaink - Trimedio

Sztárjaink

A neveket ABC sorrendben láthatják.

Balance Band

Balance Band

2014-től Sihell Ferryék csapatában dolgoznak. Örömmel tesznek eleget a felkéréseknek az ország egész területén. Dinamikus, fiatalos mulatószenével, saját dalokkal, illetve feldolgozásokkal szórakoztatják közönségüket.

Chee

Chee – Berecz János

A zenei világgal való ismerkedése már az általános iskolában elkezdődött mind hangszer mind az ének területén. Mai napig rendszeresen játszik hétvégenként és egyéb napokon vendéglátó egységekben, szülinapokon, esküvőkön, bálokon. Elkezdett saját dalokat írni és mindig-mindig jobbat kihozni magából! Ebben az időben választotta a CheeMusicProduction nevet.

Czimmermann Kitti

Czimmermann Kitti

Gyerekkorra óta álma a színpad, a színház és a zene. Hangját 2008 óta magán énekórákon képzi, de fontosnak érezte a színpadi mozgást is, ezért különböző műfajú táncokat tanult. 2015-ben színész képesítést szerezett, majd ugyanebben az évben a Trimedio Records Kft. segítségével megkezdődött az első önálló albumom előkészítése. A különböző stílusú, latinos, hagyományos és modern dalokat tartalmazó lemez 2016. nyarán jelent meg.

Gájer Bálint

Gájer Bálint

Gájer Bálint, – vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik – “a swing hercege” minden embert táncra perdít zenéjével. A mai magyar “Swing’n Pop” zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.

  • TV2 “The Voice” című műsorának ezüstérmese
  • “That’s how it goes” című dala bekerült a 2015-ös Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe.
  • Fonogram zenei díj “Az év hazai, kortárs szórakoztatózenei album” – Gájer Bálint “Egyszerű az élet” című első szóló lemezével.

facebook.com/gajerbalinthivatalos

Gál Laci

Gál Laci

A romantikus dalokat éneklő fiatalember mert egy nagyot álmodni. A szlovákiai Rimaszombatról költözött fel a nagy Budapestre, hogy terveit megvalósíthassa.

“Elképzeltem, hogy egyszer énekes leszek, lesz majd lemezem és egy nagy színpadon fogok énekelni, sok rajongóm lesz, de hamar rájöttem, hogy ezért az álomért keményen meg kell dolgoznom!”

Henna

Henna

Henna 2013 tavaszán debütált a mulatós műfajban. Néhány hónap elteltével már a műfaj hercegnőjeként titulálták. Folyamatosan járja az országot, különböző rendezvényeken találkozhat vele a közönség. A Muzsika Tv Dallamokon át című műsorának állandó fellépője.

Jessy

Jessy

Jessy neve közel 20 éve ismerős a hazai szórakoztató zenei életben, lendületes dalaival és vidám kisugárzásával mindig jó hangulatot teremt amerre a dalai felcsendülnek. Külföldön is jelentős meghívásoknak tesz eleget, saját rajongó táborral évente többször szórakoztatja a kint elő magyarokat. Népszerűsége a 3 éve nagy sikerrel futó saját zenei műsorának a “Tutti Buli Jessy-vel”-nek is köszönhető, amely az RTL tematikus zenei csatornáján a Muzsika tv-n látható. Műsor vezetőként a többi zenei műsorban is állandó kiemelt előadó. A színvonalas műsor és Tutti Buli hangulat garantált, saját zenei stílus, saját slágereivel emlékezetes felejthetetlen zenei élményt nyújt a koncertjein.

Kaly

Kaly

Vérében van a mulatós zene. Műfajában mára egyik legnépszerűbb előadói között tartják számon. Jellegzetes hangja és a modern zenei stílusjegyek mulatós elemekkel ötvözve egyedi és nagyon sokoldalú előadóvá teszik.

Katica

Katica

Katica a fiatal énekesnő, néhány éve szülővárosa Ózd egyik legkedveltebb művésze, rendszeres fellépője magyarországi zenei rendezvényeknek, fesztiváloknak és klubkoncerteknek.

Televízió műsorok rendszeres szereplője, rajongói a Dallamokon át, a Tutti buli, a Pinceparti, a Lakodalmas a Jampi Randevú valamint a Partycsóka show című zenés tv műsorokban hétről- hétre élvezhetik produkcióját.

Klajkó Szandra

Klajkó Szandra

Szandrát a táncost és énekesnőt, az egykori Viva Comet jelölt Ultrapop együttes énekesnőjeként és a Viva Tv Stáb a Balatonon című műsor egyik szereplőjeként ismerhettük meg. Szandra pozitív életszemléletet és jó hangulatot varázsol táncos, énekes fellépéseivel, dalaival.

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő neve ismerősen csenghet sokak számára, de nem csak azért, mert Kossuth Lajos leszármazottja. A fiatal énekes kezdeti sikereit, a Budapesti Operettszínház főszerepének köszönheti, napjainkban pedig, a Muzsika Tv képernyőjén keresztül hódítja a női szíveket érzelemmel fűtött, romantikus dalaival. Korunk egyik legszínesebb előadóművészeként, saját dalai mellett, az örökzöld magyar slágereket, népszerű operett- és táncdalokat, magyar nótákat népszerűsíti.

MikiNiki Csinibabák

Mikiniki és a Csinibabák

Retro és Rock n’ Roll show! Hazai és külföldi retro valamint rock and roll slágerek átdolgozva. Megfűszerezve egy kis tánccal, látványos ruhákkal és sok jó kedvvel. Koncertjeiken kicsik és nagyok egyaránt hallhatják a számukra kedves dalaikat.

Saját műsoruk a Jampi Randevú – zenés táncos műsorban is hétről hétre bemutatják és elkápráztatják nézőiket.

Morvai Dani

Morvai Dani

Morvai Dani fiatal kora ellenére már 2007 óta szórakoztatja a közönséget. Eleinte csak a környező klubokba járt zenélni, majd 2014-es év vége volt a fordulópont karrierjében, mikor felvette Sihell Ferryvel a kapcsolatot. 2015 februárjában megjelent első önálló slágere Gyönyörű szép kedvesem címmel. Azóta állandó vendége a Muzsika Tv-n látható Dallamokon át című műsornak.

Nagy Natália

Nagy Natália

Nagy Nati kipróbálta magát színészként is még gyermekként de nem vonzotta ez a világ, úgy érezte ő csak dalban tudja kifejezni magát, s ez a mai napig így van. Jelenleg a Dallamvilág Nosztalgia Csoport szólistája és koreográfusa. 2014-ben együtt koncertezhetett a BOJTORJÁN együttessel, ő énekelhette a Vigyázz magadra fiam, a Játék, a Tudod úgy vagyok és az Összetartozunk című dalukat. 2019 fordulópont az életében, hiszen a Trimedio Csoportnak köszönhetően egyre több műsorban találkozhatnak vele.

Nédó Olga

Nédó Olga

Fiatal kora ellenére számos hazai és külföldi hegedűverseny nyertese, illetve több díjjal büszkélkedhet. 14 éves kora óta rendszeresen vesz részt hazai és külföldi turnékon, sokak számára Mága Zoltán hegedű virtuóz egyik „Angyalaként” lehet ismerős, hiszen 10 évig volt nála állandó tag. Az általa képviselt klasszikus zenei műfajon kívül az igényes könnyűzene világában is otthonosan mozog. A musicalek, a filmzene- vagy az operett/opera irodalom gyöngyszemei is megtalálhatók repertoárjában.

Steidl Tomi

Partycsóka Tomi

Tomi 21 éve mozog a zenei pályán. Mulatós, több formációs műsorával szórakoztatja közönségét évek óta. Mindezek mellett a tv csatornákon is megtalálható saját műsorával a Pinceparti Tomival című műsorban. Hangulatos, magyaros – borospincében mulatozás, ahol a házigazda vendégei mutatják be az igazi magyar virtus.

Radics Márk

Radics Márk

A Bakelit Fesztivál házigazdája, Radics Márk a slágerek mellett– mint például Nem tudok élni nélküled, Most élsz, Tűzvarázsló, Ez az utolsó tánc, Úgy szeretném meghálálni, Elfújja a szél, stb… – saját lemezeinek dalaiból is válogat.  Műsorára jellemző, hogy bevonja a közönséget is. Napi szinten fellelhető a hazai zenecsatornákon, nevét és dalait egyre többen ismerik. Énekelt duettet Szíj Melindával is, illetve nemrégiben a Stúdió 11 zenekar kísérte az S. Nagy István Emlékkoncerten olyan énekesek mellett, mint például Koós János, Csongrádi Kata, Balássy Betti és Varga Feri.

Sihell Ferry

Sihell Ferry

Sihell Ferry tízen-egynéhány évesen már megpróbálkozott dalokat is írni, ami mára szinte fő hivatásává vált.  A populáris stílus helyett a vérvonalához hűen, a mulatós zenével rukkolt elő, ami nem volt rossz döntés. A 2011-es év egy újabb lehetőséget és egyben kihívást is hozott, hiszen felkérték a Dallamokon át című műsor házigazdájának szerepére. A Muzsika Tv Dallamokon át című műsorának állandó fellépője.