Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

10!

2010-ben született, így elmondható, hogy már túl van az első X-én a Trimedio; volt is annak rendje ‘s módja szerint szülinapi torta és minden egyéb szépség, jóság, okosság. Mert ez így dukál. 

És tényleg így dukál, jár az ünneplés és a taps, a köszöntésekről nem is beszélve. Mert 10 évvel ezelőtt elindult egy kis kiadó Szűcs Balázs vezérletével, ami mára már nem pusztán egy szimpla lapkiadói vállalkozás, hanem egy több lábon álló felépítmény. Valójában egy kis média birodalom.

Kezdetben ugyan csak az újságok jelentették a portfóliót, de lassanként csatlakoztak hozzá egyéb médiumok is. Ma már a standokon hónapról hónapra megjelenő Limonádé, Recept & Rejtvény, Hippodrom és Lovarda magazin, illetve Veterán Garázs Magazin mellett az éter dunakanyarbéli hullámain (Dunakanyar Rádió) át, az országos tv csatornák műsorain (TV2-Zenebutik, RTL-Muzsika TV) és a saját alapítású stream szolgáltatáson (Trimedio TV) keresztül a lemezkiadásig bezárólag minden média felületen jelen van a Trimedio. Nagyon komoly és megsüvegelendő dolog ez!

Egy évtized telt el, amelyben volt öröm, néha egy kis szomorúság is be-beköszönt, de általában a munka, az egyszerű, dolgos hétköznapok hozták el azt, hogy most ünnepelhessünk.

Persze ez a születésnap lehetett volna ragyogóbb is, hiszen a koronavírus járvány ebbe is belepofátlankodott, mint minden emberi örömbe. Viszont éppen a Trimedio évtizedes múltja az, ami biztosíték lehet arra, hogy tönkre tenni ezt sem tudja a pandémia.

Mert 10-nél nem lehet megállni! Így, az első X-et követően jönni fog a folytatás. Az olvasók, nézők, hallgatók miatt. Mert az emberek mindig szeretnének lovakról, autókról, receptekről olvasni, a legmenőbb mulatós-, illetve egyéb könnyűzenei sztárok előadásait meghallgatni, no és érdekes rádióműsorokkal gazdagodni.

10 eredményes év. Kívánom, hogy még sokszor ennyi legyen. És kívánják ezt a Trimedio sztárjai, írói, műsorvezetői és mindenki, aki velünk van ebben a csapatban.

Boldog születésnapot!

 

Kőmíves Péter