Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Kocsis JanikaTV műsoraink

Kocsis Janika

Kocsis Janika neve említésekor, azonnal a mulatós zene jut eszünkbe és ez nem véletlen. Hosszú évek óta szórakoztatja a nagyközönséget a koncertjein, lakodalmakon, rendezvényeken - de most végre a tévéképernyők előtt is láthatják őt, hiszen elindult saját műsora. A mulatós zene mellett meghívott sztárvendégeitől hallhatnak még pop, operett, rock and
Csibész Tóth MikiTV műsoraink

Csibész Tóth Miki

Csibész Tóth Miki energiájával, hangjával és megnyerő személyiségével minden héten a képernyők elé ülteti a nézőket, nemrégen indult zenés-szórakoztató műsorában a Zenebutik csatornán. Több sztárvendéget hív meg adásról-adásra, kellemes környezetben szórakoztatja a közönséget, ahol a jó hangulat garantált. Sztárok, slágerek, remek hangulat? Mi kellhet még?
KavalkádTV műsoraink

Kavalkád

A kedvelt énekesnő Katica legújabb zenés-táncos műsora, melyben lehetőséget biztosított amatőr táncosok bemutatkozására, 2023 januárjától a Zenebutik csatornán Kavalkád címmel hódítja meg a közönséget. Ebben a különleges műsorban az amatőr táncosok versenyeznek egymással, ismert előadók dalaira, öt kategóriában. Megcsillogtathatják tánctudásukat pop, mulatós, rock and roll, táncdal és operett műfajban is.
Flört MónikávalTV műsoraink

Flört Mónikával

Kádár Mónika vadonatúj zenés szórakoztató műsora, mely májustól kezdődően kertül sugárzásra vasárnap délutánonként a Zenebutik csatornán. Mónika minden adásban egy-egy vendégével járja körül a flört fogalmát. A zenekedvelők epizódonként félórában élvezhetik a házigazda és vendégei legismertebb dalait.
Mulassunk hátTV műsoraink

Mulassunk hát

Az énekesnőnek 2017 óta két különálló zenei albuma jelent meg. Ennek a két albumnak dalaiból válogatva került megrendezésre, 2021 szeptemberében Soroksáron a Fedák Sári színházban egy nagysikerű élő koncert,melyről tv felvétel készült. Katica fellépővendégei Gitus és Sztojka Tibi tovább emelték a rendezvény hangulatát és szórakoztatták a közönséget 2 órán keresztül.
Zenebona koncertTV műsoraink

Zenebona koncert

Sláger Tibó 2021-ben 20 előadó együttműködésével adta ki nagysikerű Bazi Nagy Sztárparádé Sláger Tibó dalaival című nagylemezét amely rövid időn belül aranylemez lett. Ennek apropójából került megrendezésre a Zenebona Koncert és Aranylemez átadó gála,mely Budapesten a Széchenyi Kertvendéglőben került megrendezésre. Erről a jeles eseményről készült egy élő koncertfelvétel melyet a
Mulat az országTV műsoraink

Mulat az ország

Sláger Tibó a népszerű énekes-dalszerző vadonatúj szórakoztató zenei műsora. Az ország legismertebb előadóival mulattatja az egész országot 2022. januárjától minden szombat délután a Zenebutik csatornán.  
Boldog órákTV műsoraink

Boldog órák

Az énekesnő, Katica vadonatúj zenés szórakoztató műsora, mely januártól fut minden vasárnap délután a Zenebutik csatornán. Katica minden részben egy-egy ismert énekes vendégével beszélget. A műsor egyediségét az adja,hogy az énekesnő bevállalja és mer olyat kérdezni vendégétől amit esetleg előtte még senki más.Kicsit szemtelen,kicsit pikáns és humoros, néhol pedig érzelmes
Lovarda magazinTV műsoraink

Lovarda magazin

A Hippodrom és Lovarda magazin a ló- és lovas sportok világáról tudósít heti rendszerességgel. A műsor bemutatja és kommentálja a legjobb hazai galopp- és ügetőversenyeket, a lovas hagyományőrzés szintén folyamatosan szerepet kap benne, akárcsak általában minden lovas sport, de alkalomadtán lovardákba is ellátogat. A heti félórás sportműsor nemcsak a lovasoknak,
Játszd még egyszerTV műsoraink

Játszd még egyszer

Játszd még egyszer – Sztojka Tibi első önálló műsora, melyben a különleges hangú énekes saját dalai mellet felcsendülnek ismert és még nem hallott dalok is a fellépő vendégművészek jóvoltából. „Egy jellegzetes férfihang, amely megérinti az emberek szívét!”